۱۴۰۱ سه شنبه ۱۴ تير
rss وزارت نیرو
نقشه سایت
ورود اعضا
سوالات متداول
دوباره تلاش کنید
ENGLISH
!!!b2!!!
!!!b2!!!
صفحه نخست
درباره شركت
obj_skedmain_block421
زير سايت ها
اینترانت
خدمات الکترونیک
تحقیقات و پیشنهاد ها
مدیریت مصرف
تولید پراکنده و خورشیدی
استعلامات بین سازمانی
سامانه G.I.S
سامانه شفافیت
آلبوم تصاوير
تماس با ما
ارتباط با ما
ارتباط با مدیرعامل
ارتباط با مدیران
ارتباط با حراست
ارتباط با امور تابعه
ارتباط با مسئول سایت
ارتباط با مسئولین دفاتر و معاونت ها
ارتباط با مسئولین "سامانه خدمات الکترونیک"
دسترسی به شرکت
نمایش سایت اصلی
›
دیدار مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی کرمان
دیدار مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی کرمان
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی کرمان دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان، صبح امروز مدیرعامل این شرکت با رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان دیدار نمود و ضمن تبریک انتصاب دکتر مهدی احمدی نژاد به سمت ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی کرمان، درباره حوزه جغرافیایی شرکت و آغاز پیک بار سال 1401 و ناترازی بین تولید و مصرف و نحوه جبران آن از طریق مدیریت مصرف توضیحاتی ارائه داد.
مهدوی نیا همچنین بر ضرورت همکاری ادارات در خصوص مدیریت صحیح مصرف انرژی و سایر مشترکان تاکید نمود.
دکتر مهدی احمدی نژاد نیز ضمن تقدیر و تشکر از حضور ایشان یاداور شد که شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان همواره در زمان اوج فراگیری ویروس کرونا و مناسبت های هفته پزشک و پرستار، با حضور در جمع همکاران قدردان زحمات کادر درمانی بوده و به هر طریق از فعالیت های همکاران ما تقدیر نموده که از این حسن توجه، کمال تشکر را دارم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تاکید بر اینکه کرونا همچنان پابرجاست، بر ضرورت استفاده از ماسک تا پایان سال جاری به خصوص در اماکن عمومی و سربسته تاکید نمود.
وی با بیان اینکه در برخی از کشورهای آفریقایی و آمریکایی شاهد افزایش ابتلا به زیر سویه های اومیکرون هستیم خاطرنشان کرد: با توجه به گردش ویروس، احتمال اینکه بازهم با همه گیری کرونا مواجه شویم، وجود دارد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان با الزامی دانستن واکسیناسون حداقل هشتاد درصد مردم به خصوص دانش آموزان تا پایان شهریور ماه تصریح کرد: یکی از دلائل مهم کاهش ویروس واکسیناسیون اکثریت جامعه می باشد.
دکتر احمدی نژاد با تاکید بر رعایت موارد بهداشتی واستفاده از ماسک در جامعه افزود: احتمال تغییر جهش و حتی نوع تهاجم ویروس وجود دارد، همانطور که کرونا دلتا بدترین نوع آن بود که به شکل کاملا وحشی و غیر قابل مهار افراد جامعه را درگیر خود کرد.
لازم به توضیح است دکتر مهدی احمدی نژاد در تاریخ 20 اردیبهشت سال جاری با حکم وزیر بهداشت به سمت ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی کرمان منصوب شد.
در این دیدار مدیران دفاتر رفاه و کارکنان و روابط عمومی نیز حضور داشتند.
تاریخ:
1401/03/16
تعداد بازدید:
205
منبع:
دفتر روابط عمومی
نام نویسنده:
مهرداد محسنی تکلو
ایمیل نویسنده:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات
(
تعداد نظرات
0
)
نظرات کاربران
ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
کد امنیت
سال1401
«سال تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین»
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به
شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان
میباشد.
اپلیکیشن خدمات مشترکین
مشاهده و پرداخت قبض
صورتحساب سازمان ها و ادارات
جهت استفاده در پروژه های تحقیقاتی
سیستم پیشخوان خدمات برق من
درباره شرکت
معرفی شهرستان ها و مدیریت های تابعه
Powered by
Dorsa
Portal