وی ضمن خیر مقدم حضور دکتر مخبر معاون اول محترم رییس جمهور و هیات همراه،اظهار داشت: تقریبا هرجا که آبادی و سکنه ای وجود دارد خطوط توزیع برق احداث شده و به همین علت شبکه برق طولانی و گسترده ای در جنوب استان داریم،این مجموعه شامل حدود 30 هزار کیلومتر شبکه توزیع و 35هزار دستگاه ترانسفورماتور می باشد و خوشبختانه در بارندگیهای اخیر با توجه به دو اقدامی که انجام شده بود،خاموشی های بوجود آمده به میزان قابل توجهی کاهش پیدا نموده است.
مهدوی نیا بیان نمود:بخش اول اقدامات انجام شده، بحث مقاوم سازی بود که در راستای افزایش تاب آوری شبکه از سالیان قبل انجام شده و ما حدود 21 هزار پایه را در مسیر وجاهای مختلف گابیون بندی و مقاوم سازی کرده بودیم.
بخش دوم اقدامات نیز موضوع اطلاع رسانی مناسب، آمادگی و هماهنگی بین دستگاه های اجرایی استان میباشد که در بحث آمادگی، 234 نفر در قالب 78 اکیپ در شرکت توزیع جنوب سازماندهی شده بود.
وی همچنین بیان نمود: میزان خاموشی حوزه عملیاتی شرکت در روز اول 120 روستا بود که خاموشی104 روستا در همان شب اول با کمک همکاران پرتلاش و زحمتکش شرکت، برطرف گردید.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان در ادامه گفت:به علت مسدود شدن مسیر ها امکان حضور اکیپ همکاران شرکت در 16 روستا وجود نداشت که پس از بازگشایی مسیر ها و فرو نشست سیل، 14 روستا در روز گذشته برق دار و دو روستای جهاد آباد و بن هور از توابع منوجان نیز در ساعت 15:40 دقیقه 15 دیماه برقدار شدند و در حال حاضر برق تمام مشترکین شرکت،وصل می باشد.
در پایان عبدالوحید مهدوی نیا بیان نمود: با توجه به طرح جامع تهیه شده توسط مشاور شرکت،جهت افزایش تاب آوری و مقاوم سازی شبکه برق نیاز به 140 میلیارد تومان اعتبار می باشد که در صورت تامین اعتبار و اختصاص این مبلغ به شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان،کمک شایانی در راستای خدمت رسانی به مردم شریف جنوب استان کرمان خواهد شد.
وی در پایان از همه مردم شریف و صبور جنوب استان به علت خاموشی ها و وقفه ایی که در ارائه خدمات بوجود آمد عذرخواهی نمود.